Finns egentligen ingen anledning att radera sitt konto. Enbart ett konto räcker aldrig för att fälla en köpare i rätten. Flugsvamps servrar är tillräckligt säkra och dessutom så varken sparas eller existerar den typ av bevisning som krävs för att driva ett mål.

I brottmål ligger bevisbördanåklagaren. Åklagaren har att visa att den omständighet han eller hon gör gällande, normalt att en tilltalad har handlat i enlighet med en gärningsbeskrivning, är ställt utom rimligt tvivel för att straffprocessens beviskrav ska anses uppfyllt.[1]

Med andra ord finns inga bevis som knyter kontot till din identitet. Du registrerar enbart ett användarnamn (inget personnummer, namn, adress eller email), surfar via TOR (ej ditt riktiga IP), betalar med bitcoins (som inte kan kopplas till dig eller en specifik beställning) och knappar in en adress dit beställningen ska skickas. Samtliga utav dessa steg kan i teorin vara gjorda utav någon annan än dig. Samtliga utav dessa steg behöver vara kopplade till din identitet för att allt skall vara ställt utom rimligt tvivel och därmed resultera i en fällande dom.

  1. Logga in.
  2. Tryck på Konto-sidan längst upp i menyn.Radera1
  3. Scrolla längst ner på sidan till sektionen ”Radera konto”.Radera2
  4. Fyll i ditt nuvarande lösenord och radera.Radera3
  5. Klart!Radera4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.